VAARPROGRAMMA IS BEKEND EN ER KAN WORDEN GEBOEKT

Ook dit jaar zijn er weer mooie tochten geprogrammeerd. In de periode juni tot en met september zijn er vijf reizen gepland over land en water met klassieke trams van de Tramweg-Stichting en met de monumentale pakschuit Nooit Gedacht. Afhankelijk van het te kiezen vertrekpunt geniet u een halve dag van de vele mogelijkheden in Scheveningen of van de grachten, monumenten en markt in Delft. Er wordt gereisd op zaterdag 9 juni, zondag 24 juni, zondag 15 juli, zaterdag 25 augustus en zondag 23 september.
In samenwerking met het bekende Bierhistorie Delft worden er biervaarten gehouden. Zondag 27 mei wordt Schiedam bezocht en zaterdag 11 augustus is Delfshaven aan de beurt waar op die dag het smakelijke evenement Ketels aan de Kade plaatsvindt.
Onder het kopje ‘Vaartochten’ vindt u op de website een maandkalender met de data van deze vaste tochten. Door op een tocht te klikken krijgt u nadere informatie en kunt u een tocht boeken.

Naast deze georganiseerde vaartochten kan de pakschuit worden gehuurd door uzelf, uw bedrijf of uw vereniging voor uw eigen festiviteit. Bestemming en invulling van een tocht gebeurt in overleg met u. De mogelijkheden zijn legio. Nadere informatie onder het kopje ‘Verhuur’. U kunt per e–mail of telefonisch contact met ons opnemen of een van onze vrijwilligers aanschieten.