Op reis: varen en rijden (tramtocht zondag 7 juli)

Als u dit leest, houdt u waarschijnlijk van historische vervoermiddelen: oude schepen en waarschijnlijk ook oude trams. En u kunt beide vervoermiddelen combineren.

Want op zondag 7 juli is er in stijl een mooie historische reis te maken van Delft naar Den Haag en terug, of omgekeerd. De reis gaat over land en water met prachtige oude trams van het Haags Openbaar Vervoer Museum en met de monumentale pakschuit Nooitgedacht. Afhankelijk van het te kiezen vertrekpunt is er een halve dag gelegenheid om te genieten van de vele mogelijkheden in de binnenstad van Den Haag of van grachten, monumenten en markt in Delft. Onderweg wordt u aan boord van de pakschuit voorzien van koffie/thee en iets lekkers.

Vanuit Den Haag vertrekt u van het Haags Openbaar Vervoer Museum (Parallelweg 224) en dan gaat het met de Blauwe tram (NZH A106) naar Voorburg, waar u overstapt op de pakschuit Nooitgedacht naar Delft. In Delft heeft u ca. twee uur de tijd om de prachtige binnenstad te bekijken en te winkelen. Daarna gaat het met de Gele tram (PCC) terug naar Den Haag.

Vertrek uit Delft (ligplaats Hooikade bij Bacinol 2) is met de pakschuit naar Voorburg, waar u overstapt op de Blauwe tram naar de binnenstad van Den Haag of het Haags Openbaar Vervoer Museum. Hier heeft u ca. twee uur de tijd voor bezoek/winkelen. Daarna gaat u met de Gele Tram (PCC) terug naar Delft.

De prijs:
€40 per persoon

De tijden:
Den Haag–Delft–Den Haag: ca. 12:15 – 16:50 uur
Duur Delft–Den Haag–Delft: ca. 11:45 – 16:00 uur

Pakschuit ontmoet tram (ter hoogte van de voormalige remise)

Aanmelden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik kies voor deze route: