Vaarprogramma 2019; er kan worden geboekt

De blauwe tram

Ook dit jaar zijn er weer mooie tochten met de pakschuit Nooit Gedacht in het vaarprogramma.
Zo komen er in de periode juni tot en met september vier reizen over land en water. Hierbij wordt samengewerkt tussen de klassieke trams van de Tramweg-Stichting en de monumentale pakschuit Nooit Gedacht. Afhankelijk van het te kiezen vertrekpunt geniet u een halve dag van de vele mogelijkheden in Scheveningen of van de grachten, monumenten en markt in Delft. De tochten vinden plaats op zaterdag 22 juni, zaterdag 13 juli, zondag 18 augustus en zondag 22 september.

 

Aad van der Hoeven proeft zijn eigen bier

Voorts komen er samen met het bekende Bierhistorie Delft drie biervaarten. Zondag 26 mei wordt Katendrecht bezocht in het kader van de week van het Nederlandse bier. Verder zal er op 17 augustus een biervaart zijn naar de bijzondere kloosterbrouwerij Haagsche Broeder, met rondleiding en proeverij, en voor 28 september wordt het plan uitgewerkt voor een nieuwe bestemming: Brouwerij Noordt in Rotterdam.

Naast deze georganiseerde vaartochten kan de pakschuit worden gehuurd door uzelf, uw bedrijf of uw vereniging voor uw eigen activiteit. Bestemming en invulling van een tocht gebeurt in overleg met u. De mogelijkheden zijn legio. Eerder dit jaar is de Nooit Gedacht voor de eerste maal ingeschakeld voor een uitvaart. Nadere informatie onder het kopje ‘Verhuur’. U kunt per e–mail of telefonisch contact met ons opnemen of met een van onze vrijwilligers.